Hoewel ik meerdere hobby's/interesses heb, is fotografie al heel lang één van m'n favoriete bezigheden. Als kind had ik in de jaren '90 de Fisher-Price camera waarmee ik voor het eerst zelf échte foto's kon maken. Begin deze eeuw kwam de digitale camera in opmars en versleet ik enkele compactcamera's, maar ik miste de 'houvast' en de mogelijkheden zoals je die alleen met een serieuze camera (wat mij betreft is dat de spiegelreflexcamera) kunt hebben dus ben ik sinds 2010 in het bezit van een Canon EOS 1000D. Sinds de aanschaf van deze camera laat ik het fotograferen, of letterlijk eigenlijk de camera zelf, zelden los. Zónder camera ben ik bang iets tegen te komen wat ik vast had willen leggen. 

 Om het nog leuker te maken schafte ik ook een extra zoomlens aan zodat het makkelijker is om bijvoorbeeld het Koningspaar, als ze in de buurt zijn, nóg dichterbij te halen. Verder fotografeer ik het liefst spectaculaire luchten (die wel eens als 'weerfoto' op tv verschijnen), dieren, bloemen, auto's, boten, en eigenlijk alles wat mooi is aan de provincie Zeeland en in het bijzonder mijn eigen dorp Colijnsplaat.


Regelmatig publiceer ik nieuwe foto's op deze website. Ik hoop op termijn ook nog foto's toe te voegen uit mijn digitale archief sinds 2006 maar ik besteed ook veel tijd aan mijn website over ons Koningshuis: https://www.deoranjes.nl/